Alle Clowns Op Een Rij

img-blom2

Blom
slaat graag de trom, waarom? Dat maakt eigenlijk niets uit. Eigenlijk maakt het voor Blom allemaal uiteindelijk niets uit. Blom wil alleen niet voorop lopen, maar ach eigenlijk maakt dat ook helemaal niets uit. Blom kan heel goed Blommuniceren. Ze voelt wat ze ziet en laat zien wat ze voelt. En ach als je niet kijkt.. maakt dat ook eigenlijk helmaal niets uit. Specialiteit: telefoneren, en als je niet opneemt…. Favoriete eten: Zoet-Zure blom

img-pip2 (5)

Harro
is een beetje onnozel. Het duurt even voordat hij snapt wat er aan de hand is. In zijn tas heeft hij spulletjes die geluid maken of waar je doorheen kunt kijken. Hij is heel erg netjes en is verliefd op Kuria. Maar dat is eigenlijk een geheim. Harro speelt virtuoos luchtgitaar en kan heel goed dansen. Zijn favoriete snack: broodje kroket met een chocomel. Bijzonderheden: Hij maakt van iets niets en wint nooit wat met bingo!

spruit123

Spruit
komt er eerlijk voor uit; ze houdt niet van gezonde dingen maar snoepen kan ze de hele dag door! Spruit houdt ook erg van mensen in alle soorten en maten; dik, lang, geel of groen, kort of krom. Mensen ontmoeten is haar grootse hobby en maakt haar blij en oh ja…ze durft best veel!

kuria123

Kuria
is graag op stap met haar rood met witte stippen koffer. Ze is verbaasd en verwonderd over alles om haar heen. De inhoud van de koffer biedt dan soms mooie momenten om even bij stil te gaan staan. Ze wil veel, maar durft weinig, al kan ze soms ineens in de gordijnen klimmen. Ze houdt eigenlijk heel stilletjes, heel veel van Harro, maar dat mag niemand weten. Haar favoriete activiteit is spelen met licht. Ze eet graag muffins, die nog niet te muf zijn en daarbij koffie met een rietje. Bijzonderheden: Ze zingt en danst graag zonder ritme.

vogel123

Vogel
fladdert graag een beetje rond, ze is het liefst overal en nergens. Al fladderend maakt ze de gekste bewegingen. Ze vergeet vaak de tijd en komt bijna altijd te laat. Ook tellen vind ze moeilijk en in de maat lopen…. Maar ach, wat maakt het uit. Vogel is een vrolijke, nieuwsgierige vogel die met een open blik naar de wereld kijkt. Ze zingt af en toe graag een liedje, vooral voor mensen die een beetje droevig zijn. Ze begeleidt haar zang met een stemmige viool of een kleurige klarinet en maakt van een traan een lach… en andersom.

img-pip2 (1)

Pip
is graag op pad. In beweging met armen en tenen en met de neus in de wind. Op pad zonder VOORoordeel, maar soms wel met een VOORwerp: de glimmende cornet. In fanfare VOORop. Maar achter en langszij gebeuren de mooiste dingen. Daar is Pip heel nieuwsgierig naar, open, eerlijk en echt waar. Pip’s rariteit/specialiteit is: zitten in een bad vol droge macaroni en de stofzuigerslang poetsen.

 

sjefke

Sjefke
spreekt Frans, Spaans en nog veel meer talen! Specialiteit: talenknobbel. Rariteiten/bijzonderheden: Sjefke is vol verwondering over de dingen die om hem heen gebeuren. Hij houdt van actie en is altijd in voor een verzetje. Sjefke is dol op de monchoutaart van Spruit en klimt graag met Silly in de gordijnen.